2020. október 27.

Október huszonhét

Kisebb szünetet tartottam, igazából sok minden nem változott az országban. Az ami előre vetítette árnyékát, az lassan állandó sötétséggel bizonyítja, nem voltalaptalan a félelem. Országunk élen jár a vírus általi fertőzöttség számát figyelve. Majd 3000 ember kórházban, 30-60 fő napi halálozás, ami egyre intenzívebben emelkedő tendenciát mutat.

Fantasztikus meccsek vannak, 10000-15000 ember őrjöng a lelátókon, egymás nyakában, maszk csak tokamelegítő, bár a távolságtartás nélkül, annak használata is keveset ér.

Szóval tömegek segítenek terjeszteni, az amúgy is láthatatlansága miatti veszélyes vírust, mit is csodálkozunk, nehéz hetek hónapok előtt leszünk.

Maszkviselés és a távolságtartás lenne az ellenszer, ami önmagában mindenki tudja nem elég, de alap a további védelem kiépítésére.


Nem jó evvel ébredni, elaludni, rossz ami miatt nincs biztonság érzet.

Tudjuk ha egyéb okkal lennénk betegek, siralmas lesz a lehetőség a gyógyulásra.

Tudjuk a nagyobb létszámú családi események igen nagy mértében hozzájárultak a nyár végi ősz eleji vírus elszabadulásában. Aminek folytonos következménye lett a jelenlegi helyzet. Kontrollálatlan a vírus terjedése.

Nehéz, hiszen a szív s mást mond, de az ész is mást diktál.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése